Finding Family Together Live

Släktforskarkonferens Online med extra allt 2-4 oktober

0
0
DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS

En helg fullmatad med inspiration!

Vi kommer hem till dig! 


Var med på höstens största släktforskarevent! En helg fullspäckad med föreläsningar och workshops. Möt utställare och ta del av fantastiska erbjudanden på vårt Marknadstorg. Allt från den plats du själv väljer! Allt du behöver är en dator/surfplatta/telefon, bra internetuppkoppling och gott fika :D 

 

När du köper din biljett går 25 kr oavkortat till Barncancerfonden - du är med och räddar barns liv. Dessutom kan du välja att stödja din släktforskarförening med 100kr per såld biljett. 

Vi börjar på fredag kväll med att presentera helgens program och våra sponsorer. Kl. 19 är det dags för ett samtal med Niklas Källner, en av programledarna i Arvinge Okänd. Lördag och söndag innehåller en massa föreläsningar och roligheter enligt nedan. 

Föreläsningar och workshops 

 

Möt en unik uppställning av föreläsare och workshopledare! Vi är stolta att kunna presentera ett kompetent, inspirerande och brett gäng. Många är välkända namn i släktforskarvärlden, andra är helt nya. Under helgen har du chansen att ta del av 30 föreläsningar och workshops. Vi har flera ledande experter med inom både släktforskning och DNA-släktforskning. Vi vet att det är ett digert program och hinner du inte ta del av allt har du möjlighet att ta del av inspelningarna i efterhand. 
 

Utställare 

 

Du kommer få chansen att möta företag och föreningar som är intressanta för dig som släktforskar. Besök deras digitala montrar och passa på att ställa dina frågor och ta del av deras erbjudanden. Utställardelen är öppen för alla hela helgen och kräver ingen biljett. Du kommer hitta länkar till respektive utställare på denna sida när det är dags. 

 

Marknadstorg 

 

På marknadstorget kommer företag, föreningar och privatpersoner presentera sina tjänster och produkter. Vi kommer livestreama det öppet på Facebook och Youtube. Passa på att ta del av alla fantastiska erbjudanden!  

 

Möt våra föreläsare

Vi är stolta att presentera helgens föreläsare och workshopsledare. En mångfald av kunniga och inspirerande människor varav flera är ledande experter inom sina områden. 

Niklas Källner

Arvinge Okänd

Jonny Perl

DNApainter

Christina Sagersten

Finding Family

Stina Loo

Släktforskare

Niklas Hertzman

ArkivDigital

Fredrik Mejster

Släktforskare

Linda Kvist

Dnacoachen

Sandra Englund

Släktforskare
Foto: Gunilla Nordlund

Utställare

Under lördag och söndag kommer du kunna besöka våra utställares digitala montrar. Utställningen är öppen för alla, oavsett om du köper konferensbiljett eller inte. Ta chansen att besöka företag och föreningar och ställ dina frågor.  

 

Vi kommer att presentera våra utställare inom kort! 

Sponsorer

Stort tack till alla våra sponsorer som hjälper oss att göra detta event möjligt!

Vilken förening stöttar du?

Vi vet att många släktforskarföreningar kämpar med ekonomin just nu. Inställda kurser och föreläsningar leder till uteblivna intäkter, men ändå ska hyra och andra kostnader betalas. 

Vi tycker att föreningslivet är viktigt och behövs. Vi vill stötta det på det sätt vi kan. Därför har vi valt att ge alla Sveriges släktforskarföreningar möjligheten att tjäna lite extra pengar. För varje biljett som säljs via en förenings länk går 100 kronor direkt till föreningen. 

Du kan se vilka föreningar som anslutit sig på biljettsidan. Tack för att du är med och stöttar din förening!

Var med och rädda barns liv

För varje såld biljett skänker vi 25 kr till Barncancerfonden. 

    © Copyrights 2020 by Finding Family Together - Christina Sagersten MODi AB . All Rights Reseved.